Foto: PR Photos

Čuvari galaksije pokazali su kako imaju neke od najpopularnijih likova u Marvelovom filmskom svijetu, a za samo nekoliko tjedana fanovi će ih ponovno moći gledati i to u nastavku Čuvari galaksije vol. 2. Osim toga, ekipa kozmičkih junaka vratit će se i u filmu Avengers: Infinity War, a već se spominjalo kako bi trebali dobiti i svoj samostalni treći film.

Do sada ništa nije bilo službeno, a angažman redatelja/scenarista Jamesa Gunna bio je vrlo upitan. No, fanovi ne trebaju brinuti jer je sam James Gunn službeno potvrdio nastavak i svoj povratak za režiju i scenarij:

James Gunn ostaje sa "Čuvarima galaksije"

"Na kraju je moja ljubav za Rocketa, Groota, Gamoru, Star-Lorda, Yondua, Mantis, Draxa i Nebulu - i neke od drugih junaka koji dolaze - dublja no što možete uopće zamisliti i osjećam kako su spremni za još avantura i još toliko toga moraju naučiti o sebi i o predivnom i ponekad zastrašujućem svemiru koji svi nastanjujemo. I, kao i sa Vol.1 i Vol.2, radit ćemo na tome da priča bude puno više od onog što očekujete.", napisao je Gunn na svom Facebooku.

Treći Čuvari galaksije bit će smješteni nakon događaja u filmu Avengers: Infinity War, koji izlaze sljedeće godine, tako da ga ne očekujemo prije 2019., ili čak 2020. godine.

Do tada nam ostaje uživati u filmu Čuvari galaksije vol. 2, koji u hrvatska kina stiže 3. svibnja.

M.M.K.

James Gunn ostaje sa


Izvor: mojtv.hr

James Gunn ostaje sa
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...