Foto: PR Photos

Benedict Cumberbatch kao prevarant Benedict Cumberbatch je u pregovorima za ulogu u ekranizaciji knjige Man in the Rockefeller Suit koju je napisao novinar Mark Seal 2011. godine.

Istinita priča prati Clarka Rockefellera, pravim imenom Christiana Karla Gerhartsreitera, prevaranta i lažljivca koji je uz razne spletke došao do posla na Wall Streetu i oženio se s uspješnom poslovnom ženom. Dio uspjeha duguje tome što se predstavljao kao član obitelji Rockefeller što je izazvalo sumnju kod većine ljudi s kojima se počeo družiti nakon braka. Brak mu se raspao, a on je oteo svoju kćer dijelom zbog straha da će je izgubiti. Nađena je nakon šest dana, a njegovo pravo ime i zločini su otkriveni nakon uhićenja. Trenutno služi kaznu zatvora od najmanje 27 godina zbog ubojstva muškarca.

Film će režirati Pablo Trapero, a adaptaciju je napravio David Bar Katz. Još nije poznat datum početka produkcije niti tko bi još mogao glumiti.

Cumberbatcha smo već gledali u ulozi prema stvarnoj ličnosti u filmu Igra oponašanja gdje je glumio Alana Turinga. Uskoro ćemo ga gledati kao Thomasa Edisona u biografskoj drami The Current War koja u kina stiže krajem godine.

D.Ž.

Izvor: mojtv.hr Benedict Cumberbatch kao prevarant
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...