Stigao je prvi teaser trailer za film Thor: Ragnarok, koji nam otkriva prve kadrove opasne i neustrašive Hele, Boginje Smrti, koju utjelovljuje Cate Blanchett. Također smo mogli vidjeti Toma Hiddlestona, koji se ponovno vraća kao Loki, kao i novo pojačanje u liku Valkyrie, koju utjelovljuje Tessa Thompson.

Već sam trailer ne počinje obećavajuće za Thora (Chris Hemsworth). Osvetnik iz Asgarda visi sa lanca u mračnoj špilji nakon eksplozivnog susreta s Helom. Već smo prije primijetili da Thor nema svoj zaštitni znak čekić Mjolnir, a sada znamo i zašto: Hela ga je razbila u milijun dijelova. Nakon uništenja Mjolnira ima isti plan i za Asgard.

Predstavljen "Thor: Ragnarok"

Thora je kroz rupu u svemiru izbacila na barbarski planet Sakaar te izjavljuje "Asgard je mrtav", prije no što vatra pohara Thorov rodni grad. Istovremeno se naš junak mora boriti u gladijatorskim igrama koje vodi The Grandmaster (Jeff Goldblum), a prvi mu je protivnik stari prijatelj Hulk (Mark Ruffalo).

Thor: Ragnarok režirao je Taika Waititi, poznat po urnebesnim indie filmovima Kad padne mrak i Hunt for the Wilderpeople, a ovaj trailer već nam nagovještava njegov poznati humor, posebno kada Thor nazove Hulka "prijateljem s posla".

Thor: Ragnarok stiže u kina 3. studenog.

M.M.K.

Predstavljen


Izvor: mojtv.hr

Predstavljen
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...