Anthony Hopkins jedan je od kultnih glumaca svoje generacije. Najnoviji film u kojem ćemo ga uskoro gledati jest Transformers: The Last Knight, peti film u Transformers franšizi i čini se kako je glumac zaista zadovoljan suradnjom sa redateljem Michaelom Bayem.

Nedavno je u razgovoru s novinarom Yahoo Moviesa pričao o tome zašto se želio priključiti Transformers sagi te nije skrivao svoje oduševljenje redateljem:

Anthony Hopkins: "Michael Bay je genij"

"Pomislio sam 'Ovaj čovjek je genij, zaista je.' Istog je kova kao Oliver Stone i Steven Spielberg i Martin Scorsese. Genijalnost. Stručnjaci, zaista, oni to jesu. On je stručnjak. Filmovi su fantastični. Stvorio ih je genij.", oduševljen je bio Hopkins.

Bay je nedavno na svojoj stranici objavio kako bi mu The Last Knight trebao biti posljednji angažman u franšizi. "Sa svakim Transformers filmom rekao sam da mi je zadnji. Vidim 120 milijuna obožavatelja diljem svijeta koji gledaju te filmove, velike redove u tematskim parkovima za vožnje i čudesnu Make-A-Wish djecu koja dolaze u posjet na set i nekako me uvijek privuku nazad. Volim raditi ove filmove. Ovaj je film posebno bio zabavan za snimanje. No, ovoga bi puta to zaista moglo biti to."

Koliko uspješno su surađivali Bay i Hopkins otkrit ćemo 22. lipnja kada novi Transformeri stignu u kina.

M.M.K.

Anthony Hopkins:


Izvor: mojtv.hr

Anthony Hopkins:
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...