„On je uvijek bio redatelj, ali to je ostvarivao kroz glumu“, stoji u prvom traileru za dugometražni dokumentarni film I Am Heath Ledger koji detaljno istražuje kratak i tragičan život glumca Heatha Ledgera.

Trailer je objavljen jučer, 4. travnja, kada bi Ledger navršio 38 godina da nije preminuo zbog slučajnog predoziranja lijekovima prije skoro 10 godina. Unatoč tragičnoj smrti njegovo naslijeđe je i dalje jako, a njegove uloge i dan danas svjedoče o ogromnom talentu.

Pogledajte trailer za dokumentarac o Heathu Ledgeru

Dokumentarni film donosi intimni, dirljivi pogled na njegov život i uključuje hrpu privatnih snimki i intervjua s njegovim prijateljima i ljudima s kojima je surađivao. Autor smatra da će čak i oni koji nisu njegovi fanovi naći nešto u ovom dokumentarnom filmu za sebe.

Sinopsis prema EW.com glasi: „Rođeni redatelj. Neustrašiv glumac. Nezaboravni umjetnik. Spikeov originalni dokumentarac istražuje Ledgerov život kroz njegov holivudski uspjeh koji je započeo filmom 10 razloga zašto te mrzim, a nastavio se uz Patriot, Bal čudovišta, Planina Brokeback, Vitez tame.“

Režiju potpisuje Derik Murray, a film I Am Heath Ledger će svoju premijeru imati na Tribeca Film Festivalu 23. travnja, zatim u odabranim kinima 5. svibnja te na Spike TV-u u SAD-u.

D.Ž.

Pogledajte trailer za dokumentarac o Heathu Ledgeru


Izvor: mojtv.hr

Pogledajte trailer za dokumentarac o Heathu Ledgeru
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...