Michael Keaton nalazi se u pregovorima za ulogu negativca u igranoj verziji Disneyevog filma Dumbo, koji će režirati Tim Burton. Također je u pregovorima Colin Farrell, a u glumačkoj su ekipi trenutno Eva Green i Danny DeVito.

Originalni, animirani film iz 1941. godine donosi priču o sloniću koji je odbačen u društvu, ali uz pomoć svog jedinog prijatelja uspije to nadvladati i svoje mane pretvoriti u uspjeh. Keaton bi trebao glumiti lika koji želi uzeti cirkus od DeVita kako bi iskoristio dražesnog slonića i njegovu majku.

Michael Keaton kao zlikovac u filmu "Dumbo"

Keaton trenutno proživljava renesansu svoje karijere koja je počela 2014. godine ulogom u filmu Birdman koja mu je donijela nominaciju za Oskara. A njegov prvi uzlet u zvjezdane krugove počeo je prije skoro 30 godina u Burtonovom Bubimiru. Nakon toga su ponovno surađivali na Batmanu, što ih je obojicu stavilo na hollywoodsku A-listu.

Ova dvojica nevjerojatnih talenata nisu surađivali nakon filma Batman se vraća no već neko vrijeme planiraju zajednički projekt, čak se pričalo i o nastavku Bubimira, ali za sada je taj projekt još na čekanju.

Keatonu su očito dobro krenule uloge zlikovaca jer ga uskoro očekujemo gledati u novom filmu o Spider-Manu, gdje će glumiti njegovog neprijatelja Vulturea. Spider-Man: Povratak kući u kina stiže 7. srpnja.

M.M.K.

Michael Keaton kao zlikovac u filmu


Izvor: mojtv.hr

Michael Keaton kao zlikovac u filmu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...