Foto: PR Photos

Ako nema Stallonea, nema ni Schwarzeneggera?

Arnold Schwarzenegger je za EW izjavio da se neće pojaviti u novim Plaćenicima ako u njima neće sudjelovati Sylvester Stallone koji navodno napušta franšizu. „Ne postoje Plaćenici bez Stallonea. Nikad bih nikada snimio film bez njega“, rekao je.

Schwarzenegger ne želi glumiti u novim "Plaćenicima" bez Stallonea

Nekoliko izvora je već potvrdio da Stallone napušta Plaćenike jer se s producentom Avijem Lernerom već dulje vrijeme nije mogao složiti u kojem će smjeru ići novi film koji je Stallone trebao režirati i napisati scenarij. Podsjetimo, on je bio jedan od scenarista za sva tri filma Plaćenici s tim da je prvi film i režirao 2010. godine.

„Nisam vidio scenarij, ako on i postoji, a snimanje bi valjda trebalo početi u kolovozu kao i uvijek“, rekao je vezano za status filma te dodao da bi njegova uloga Trencha trebala biti puno bolje napisana za novi film. „Mislim da mi je lik bio odličan u prvom i drugom filmu, ali u trećem mislim da mi uloga nije bila dobro napisana. Čini mi se da nisam imao nikakvu ulogu u tom filmu. Inače volim tu franšizu i mislim da je odlična, mislim i da Sly ima odlične ideje, ali ako se ipak vrati u franšizu oko mojeg lika bi se trebali više potruditi“, dodao je.

Plaćenici 4 su (bili) planirani za 2018. godinu.

D.Ž.

Schwarzenegger ne želi glumiti u novim


Izvor: mojtv.hr

Schwarzenegger ne želi glumiti u novim
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...