Foto: PR Photos

Joss Whedon bi se navodno uskoro trebao potpuno baciti u projekt stvaranja filma Batgirl i to kao scenarist, režiser i producent filma. U najnovijem projektu proširenog Warner Bros.-ovog DC svijeta navodno bi se trebali naći i drugi likovi iz Gothama.

Studio još nije objavio vijesti vezane uz glumce, niti je poznato kada bi projekt trebao krenuti s produkcijom. Filmaš, koji je najpoznatiji kao tvorac nekoliko televizijskih serija, među kojima su Buffy ubojica vampira, Agenti Shielda i Firefly, stoji i iza velikih Marvelovih filmskih uspješnica: režirao je i napisao scenarij za Osvetnike i film Osvetnici: Doba Ultrona.

Joss Whedon će raditi "Batgirl"

Batgirl je debitirala 1967. kao Barbara Gordon, kćer gothamskog policijskog načelnika Jima Gordona. Često se udružuje sa Batmanom, Robinom i Nightwingom.

Hoće li se Whedon primiti tog zadatka za sada još nije službeno odlučeno. Ne tako davno otkrio je kako je u napasti napraviti još jedan film o Osvetnicima, ali da ipak nema tu namjeru jer želi stvoriti nešto originalno, nešto svoje:

"Vrlo su me lijepo zamolili i odbio sam. Samo bi imalo još više likova i bio bi još veći i duži film. To ne znači da ne može biti fantastičan; dio mene ga očajnički želi napraviti. Jer i dalje stvarno volim te likove i želim ih voditi kroz sve druge stvari. No, činjenica je da je već prošlo mnogo godina otkako sam stvorio nešto. Mislim, stvorio sam Agente Shielda, ali se i oni temelje na njihovom svijetu."

M.M.K.

Izvor: mojtv.hr Joss Whedon će raditi
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...