18 godina nakon što je Mumija s Brendanom Fraserom u glavnoj ulozi zabavila svijet nam stiže reboot koji predvodi Tom Cruise, a jučer je predstavljen još jednim trailerom.

Novi trailer nam otkriva više o samoj radnji, a počinje tako što Cruiseov lik Nick Morton otkriva staru grobnicu za koju se ispostavi da je bila zatvor. Priča nas vodi u drevni Egipat kada mlada žena (Sofia Boutella) ubije faraona u snu jer joj je bilo obećano da će ona vladati Egiptom, no to se nije ostvarilo. Zato će sad pokušati preuzeti svijet i to uz pomoć kletve koju će baciti na Mortona...

Novi trailer za "Mumiju" donosi detalje o glavnoj negativki

Uz navedeni dvojac u filmu glume Russell Crowe, Annabelle Wallis, Courtney B. Vance i Jake Johnson. Scenarij su napisali Jon Spaihts i Christopher McQuarrie.

Novu Mumiju je režirao Alex Kurtzman koja je prva u Universalovom takozvanom Monstrum Universu koji će nam malo po malo donijeti samostalne filmove o raznim čudovištima. Slijede nam Frankenstein (Javier Bardem), The Invisible Man (Johnny Depp), Drakula, Van Helsing i drugi.

Mumija u naša kina stiže 8. lipnja.

D.Ž.

Novi trailer za


Izvor: mojtv.hr

Novi trailer za
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...