Stigao je prvi kraći trailer za mračnu komediju Ingrid Goes West. Pod redateljskom palicom Matta Spicera, u filmu glavnu ulogu ima Aubrey Plaza. Ona je usamljena, nestabilna mlada žena koja postane opsjednuta sa "Instagram lifestyle guru" životom Elizabeth Olsen te seli u Kaliforniju kako bi joj postala najbolja prijateljica.

Scenarij zajednički potpisuju David Branson Smith i redatelj Spincer, a osim dvije već spomenute glavne glumice, u filmu će glumiti i O'Shea Jackson Jr., Wyatt Russel, Billy Magnussen i Pom Klementieff.

"Ingrid Goes West" predstavlja ludu Aubrey Plaza

Nakon smrti majke i niza samoizazvanih neuspjeha, mlada Ingrid Thorburn (Plaza) bježi od svoje bezlične svakodnevice na zapad gdje se sprijateljuje sa svojom Instagram opsesijom i članicom losanđeleske društvene kreme Taylor Sloane (Olsen). Nakon što se neobično brzo sprijatelje fasada počne pucati u životima obje žene, uz komično zlobne posljednice.

Film je premijeru imao ove godine na Sundanceu, gdje je dobio dosta dobre kritike, a u kina stiže početkom kolovoza ove godine.

M.M.K.Izvor: mojtv.hr

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...