Beyoncé u "Kralju lavova"

Foto: PR Photos

DisneyevKralj lavova dobiva igranu verziju i redatelj Jon Favreau navodno je bacio oko na kraljicu popa Beyoncé za ulogu Nale, Simbine žene i kraljice.

Variety prenosi kako su iz pouzdanih izvora saznali da se Beyoncé još nije odlučila hoće li sudjelovati u novom Kralju lavova jer je trudna s blizancima. No, kako se radi samo o glasovnoj ulozi studio i redatelj učinit će sve da se prilagode slavnoj pjevačici.

Donald Glover svoj će glas posuditi Simbi dok će James Earl Jones i ovoga puta biti Mufasa, kao i u originalu. Favreau će režirati film prema scenariju Jeffa Nathansona.

Originalni animirani film izašao je 1994. godine i još uvijek se nalazi u samom vrhu najunosnijih animiranih filmova svih vremena jer je na kraju zaradio 968 milijuna dolara diljem svijeta. Disney je u posljednjih nekoliko godina krenuo sa igranim verzijama svojih animiranih filmova, a na igranu verziju Kralja lavova odlučili su se nakon velikog uspjeha igrane Knjige o džungli koja je prošle godine zaradila 966 milijuna dolara.

Produkcija Kralja lavova trebala bi krenuti već u svibnju ove godine.

M.M.K.

Beyoncé u


Izvor: mojtv.hr

Beyoncé u
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...