Nakon što su zadnjih dana objavljeni novi posteri za Spider-Man: Homecoming, na jednom od njih se pojavio i Deadpool – ponovno u svom stilu (Deadpool 2 je planiran za sljedeću godinu, još nema točan datum izlaska).

I dok fanovi s nestrpljenjem očekuju novi trailer (prvi je objavljen u prosincu), Sony i Marvel se ne žele izjasniti kad bi se to moglo dogoditi tako da su odlučili objaviti nekoliko odličnih postera kako bi pojačali napetost. Na posterima možemo vidjeti omiljenog junaka koji se na jednom od njih penje na Avengers Tower!

Stigli posteri za Spider-Mana, pojavio se i Deadpool

U ovom filmu se mladi Peter Parker iliti Spider-Man (Tom Holland) vraća kući teti May (Marisa Tomei) nakon uzbudljive borbe s (nekim) Osvetnicima. Pod budnim okom svog mentora Tonyja Starka (Robert Downey Jr.) pomalo će prihvatiti svoj novi identitet i usput se vratiti svakodnevnom životu. No, uskoro će se sve naći u opasnosti kad se pojavi zli Vulture...

U ostalim ulogama se nalaze Zendaya, Tony Revolori, Jon Favreau, Angourie Rice, Michael Barbieri, Isabela Amara, Kenneth Choi, Michael Chernus, Bokeem Woodbine i Donald Glover.

Sony je već najavio da spremaju nastavak koji bi se u kinima trebao naći dvije godine kasnije, 5. srpnja 2019.; a stižu i spin-off filmovi Venom i Black Cat.

Spider-Man: Homecoming u kina stiže početkom ljeta, 7. srpnja.

D.Ž.

Stigli posteri za Spider-Mana, pojavio se i Deadpool


Izvor: mojtv.hr

Stigli posteri za Spider-Mana, pojavio se i Deadpool
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...