Nakon što su nas krajem tjedna obasuli sličnim teaser trailerima za svakog lika iz novog DC-jevog Justice League filma, preko vikenda su ipak objavili prvi pravi trailer, koji otkriva malo više o samoj priči.

Film redatelja Zacka Snydera udružit će Batmana (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Supermana (Henry Cavill), Aquamana (Jason Momoa), Flasha (Ezra Miller) i Cyborga (Ray Fisher).

"Moramo biti spremni - ti, ja, ostali.", govori Affleckov Batman u traileru. "Sprema nam se napad izdaleka." No, Wonder Woman ga ispravlja: "Ne dolazi, Bruce. Već je ovdje." Kroz trailer imamo prilike vidjeti prvi tračak glavnog zlikovca, odnosno njegovih pomoćnika.

Prvi trailer za "Justice League"

Justice League se čini kao svojevrsan odgovor na Marvelove Osvetnike, a ujedno priprema teren za samostalne filmove svojih protagonista. Prva je na redu Wonder Woman, koja u kina stiže u lipnju ove godine. Aquaman dolazi u prosincu 2018. godine, a još nije poznato što će biti s Batmanom, čija se produkcija stalno nalazi u nekim problemima.

Osim spomenutih glumačkih zvijezda, koje smo sve osim Supermana mogli vidjeti u traileru, također smo na kratko uspjeli baciti oko i na Lois Lane (Amy Adams), načelnika Gordona (J.K. Simmons) i Meru (Amber Heard).

Hoće li se Justice League iskupiti za Batman v Superman, koji je unatoč dobroj zaradi kod kritičara dobio većinom negativne komentare, saznat ćemo 17. studenog ove godine kada film stigne u kina.

M.M.K.

Prvi trailer za


Izvor: mojtv.hr

Prvi trailer za
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...