Dva mjeseca prije nego što će nam peti film iz serijala Pirati s Kariba doći u kina objavljen je novi, kratki trailer s dosad neviđenim scenama.

Peti film, koji nosi naslov Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales kod nas preveden kao Pirati s Kariba: Salazarova osveta, uz novi trailer je dobio i novi poster na kojem možemo vidjeti kapetana Jacka Sparrowa (Johnny Depp) i kapetana Salazara (Javier Bardem).

Još jedan trailer za nove "Pirate"

Depp se vraća na veliki ekran kao legendarni anti-junak Jack Sparrow koji ponovno nema sreće. Ovaj put po njega dolaze smrtonosni duhovi mornara, predvođeni kapetanom Salazarom, koji su pobjegli iz Đavoljeg trokuta odlučni da ubiju sve pirate na moru. Prvi na listi im je kapetan Sparrow, a njegova jedina nada je legendarni Posejdonov trozubac koji može pronaći samo ako sklopi savez s astronomkinjom Carinom Smyth (Kaya Scodelario) i mornarom Henryjem iz Kraljevske mornarice (Brenton Thwaites). Sparrow nema izbora jer ovo su najgori neprijatelji za koje je ikad čuo...

Uz Deppa ponovno su tu Orlando Bloom, Geoffrey Rush, Kevin McNally, Stephen Graham i Martin Klebba, a od novih glumaca David Wenham, Golshifteh Farahani i Paul McCartney. Režiju potpisuju Espen Sandberg i Joachim Rønning.

Pirati s Kariba: Salazarova osveta u hrvatska kina premijerno stižu 25. svibnja.

D.Ž.


Izvor: mojtv.hr

Još jedan trailer za nove
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...