Čekali smo ih pune četiri godine – i konačno smo ih dočekali! Od ove subote, 25. ožujka pretpremijerno u kinima vraćaju nam se naši omiljeni animirani junaci u svojoj najvećoj avanturi do sada: ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO! Protekloga vikenda u cijelome svijetu, a tako i kod nas, održane su svečane premijere u suradnji s UNICEF-om čijeg su ovogodišnjeg Međunarodnog dana sreće Štrumpfovi veleposlanici. Sudeći prema velikim gužvama na premijernim projekcijama zainteresiranost za film je ogromna, a prve reakcije publike koja je pogledala film su više nego odlične.

Nakon pune četiri godine konačno smo ih dočekali!

Ovaj nastavak uistinu je poseban zbog toga što je za razliku od prva dva filma ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO u potpunosti animiran. Prvi Štrumpfovi iz 2011. te Štrumpfovi 2 iz 2013. godine bili su polu-animirani, polu-igrani filmovi, ali se tvrtka Sony Pictures za ovaj nastavak odlučila u potpunosti animirati film uz upotrebu najmodernije 3D tehnologije.

Radnja nastavka serijala ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO vrti se oko Štrumpfete koja će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla tajanstveno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerojatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj povijesti!

Nakon pune četiri godine konačno smo ih dočekali!

Animirani film ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO u domaćim kinima biti će prikazan u sinkroniziranoj verziji, a neki od glumaca koji su posudili glasove su Hana Hegedušić, Mladen Vasary, Ljubomir Kerekeš, Mila Elegović, Nina Kraljić, Alma Prica, Ivan Đuričić, Marko Makovičić, Ana Begić Tahiri i mnogi drugi. ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO s pravom dobivaju prefiks animiranog super-hita, budući su prva dva nastavka serijala poharala domaće kino blagajne te svaki u svoje vrijeme postali uvjerljivo najgledaniji filmovi tih godina u kinima.

Uz cjelovitu digitalnu 3D animaciju, hrpu potpuno novih likova koje do sada nismo imali prilike vidjeti i intrigantnu radnju koja će zaokupiti sve generacije gledatelja, nesumnjivo je da se animirani super-hit ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO s pravom smatra najvećim filmskim hitom godine!

Animirani film ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO pretpremijerno počinje danas, 25. ožujka, igrati u kinima.

Nakon pune četiri godine konačno smo ih dočekali!


Izvor: mojtv.hr

Nakon pune četiri godine konačno smo ih dočekali!
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...