"Hoćemo li početi?", pitanje je koje se postavlja na kraju teaser trailera za Netflixov novi film Death Note, teaseru koji nam daje prvi pogled na filmsku adaptaciju popularne japanske horor mange pod redateljskom palicom Adama Wingarda.

Prvi kadrovi otkrivaju nam Nata Wolffa u ulozi Lighta Turnera, srednjoškolca koji naiđe na "magičnu" knjigu koja ima moć ubiti - jedino što vlasnik mora napraviti jest napisati nečije ime dok zamišlja njegovo lice i stvar riješena. Uskoro Lighta opije moć odlučivanja o životu i smrti te počne zapisivati imena svih za koje misli da nisu dostojni življenja.

Netflix predstavio "Death Note"

No, film ne bi bio potpun bez Ryuka, boga smrti poznatog kao shinigami koji stiže zajedno sa knjigom. Light sa užasom u očima gleda u biće čije oči sjaje iz sjene dok pita to jezivo pitanje: "Hoćemo li početi?"

U filmu također glume Margaret Qualley kao Mia Sutton, Keith Stanfield kao L, Paul Nakauchi kao Watari, Shea Whigham kao James Turner i Willem Dafoe, koji glas daje Ryuku.

"Naša vizija za Death Note uvijek je bila da ovu fascinantnu priču donesemo na male ekrane za prave ljubitelje mange i da predstavimo svijetu to mračno i tajanstveno remek-djelo.", rekli su producenti Roy Lee i Dan Lin.

Death Note stiže na Netflix 25. kolovoza ove godine.

M.M.K.

Netflix predstavio


Izvor: mojtv.hr

Netflix predstavio
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...