Foto: Fox

Fox je objavio datum prikazivanja za svoju biografsku sportsku humornu dramu Borba spolova (Battle of the Sexes): u odabrana kina premijerno stiže 22. rujna, piše Variety.

U filmu su glavne uloge ostvarili Emma Stone kao Billie Jean King i Steve Carell kao Bobby Riggs kao veliki suparnici koji su 1973. godine odmjerili snage u legendarnom teniskom meču kako bi dokazali i pokazali tko je bolji: tada 29-godišnja profesionalna igračica ili njezin 55-godišnji muški protivnik, bivši pobjednik Wimbledona. I dok je javnost pratila njihovu borbu, privatno su se oboje borili sa svojim tajnama: Billie Jean se pokušala pomiriti sa svojom seksualnošću, a Bobby je na kocku stavio svoju reputaciju kako bi ponovno doživio djelić slave.

"Borba spolova" stiže u rujnu

U ostalim ulogama su Andrea Riseborough kao Billiena frizerka i ljubavnica Marilyn Barnett, Elisabeth Shue kao Bobbyjea supruga, Austin Stowell kao Billien suprug, Sarah Silverman kao osnivačica časopisa World Tennis Gladys Heldman te Natalie Morales i Jessica McNamee kao tenisačice Rosie Casals i Margaret Court.

Snimanje filma je počelo prošle godine u travnju u režiji Jonathana Daytona i Valerie Faris te prema scenariju Simona Beaufoya.

Ovo će biti prvi film u kinima u kojem ćemo gledati Emmu Stone nakon što je osvojila nagradu Oscar za najbolju glumicu za La La Land.

D.Ž.

Izvor: mojtv.hr
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...