Amy Schumer ipak neće biti Barbie

Amy Schumer odustala je od naslovne uloge u nadolazećoj igranoj verziji filma o popularnoj lutki Barbie. Navodni razlog su nedostatak vremena u pretrpanom rasporedu.

Glumica i komičarka je bila najavljena kao nova Barbie prije nekoliko mjeseci, a zajedno sa svojom sestrom Kim Caramele je trebala sudjelovati i na stvaranju novog scenarija.

"Nažalost, više nisam u mogućnosti posvetiti se Barbie radi zatrpanog rasporeda.", izjavila je glumica. "FIlm zaista obećava, a Sony i Mattel su bili izvrsni partneri. Baš mi je krivo, ali se veselim vidjeti Barbie na velikim ekranima.", dodala je Schumer, koja se našla na meti nakon što je odabrana za ulogu u prosincu, nakon čega je na Instagramu odlučila odgovoriti svim kritičarima.

Kombinirajući animaciju i igranu verziju, film prati što se događa sa Barbie nakon što je izbace iz Barbielanda, gdje se nikako nije mogla uklopiti. Njena avantura u stvarnom svijetu dovede je do spoznaje da "savršenstvo dolazi iznutra, ne izvana, i da je ključ za sreću vjerovanje u sebe, bez da se moramo prilagoditi nekim nedostižnim standardima savršenstva". Nakon toga se vraća u Barbieland kako bi spasila ostale.

Film Barbie originalno je trebao izaći početkom 2017. godine no nikako da krene s produkcijom. Originalni scenarij je napisala Jenny Bricks, pa je odabrana Diablo Cody da napravi "moderniju verziju" lika. Nakon toga su navodno Bert Royal, Hilary Winston i Lindsey Beer pokušali napraviti svoju verziju scenarija, prije nego su u priču ušle Schumer i Caramele. A film još nema ni redatelja.

Sony i Mattel nemaju više puno vremena za čekanje jer je film određen za izlazak 29. lipnja 2018. godine.

M.M.K.

Izvor: mojtv.hr Amy Schumer ipak neće biti Barbie
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...