Omiljena božićna pjesma postaje animirani film

Foto: PR Photos

Jedna od omiljenih božićnih pjesama All I Want For Christmas Is You pjevačice Mariah Carey će postati animirani film, saznaje The Wrap!

Vijest je na svom Twitter profilu otkrila pjevačica osobno i to uz prigodnu izjavu. Animirani film pripremaju u Universalu i trebao bi ugledati svjetlo dana za ovogodišnje božićne blagdane.

Hit pjesma iz 1994. je prije dvije godine već bila pretvorena u knjigu za djecu; Carey je potpisana kao autorica uz ilustracije Colleen Madden. Knjiga prati djevojčicu koja želi psa za Božić, a još se ne zna hoće li animirani film donijeti istu priču. Zasad je jedino poznato da će biti dostupan na Blu-Ray, DVD i Digital HD formatima te kao video na zahtjev.

„Baš kao i pjesma, cilj filma će također biti da postane obiteljski blagdanski klasik. Ima sve što vam treba: zabavu, blagdanski duh, dirljive scene i, naravno, Mariah Carey“, izjavio je izvršni potpredsjednik Universal 1440 Entertainmenta Glenn Ross.

Legendarnu pjesmu All I Want For Christmas Is You je Carey napisala s Walterom Afanasieffom za svoj blagdanski album Merry Christmas 1994. godine, a pjesma je postala toliko popularna da je mnogima obavezna za Božić. Mnogi poznati pjevači su snimili cover te pjesme.

D.Ž.

Omiljena božićna pjesma postaje animirani film


Izvor: mojtv.hr

Omiljena božićna pjesma postaje animirani film
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...