Zagonetan Mr. Wednesday (Ian McShane) priprema se za epski rat bogova u nadrealnom novom traileru za Starzovu fantasy dramu American Gods. Serija, koja se temelji na hvaljenom romanu Neila Gaimana iz 2001. godine, usmjerena je na predstojeći sukob između umirućih Starih Bogova i onih novih.

Novi video prikazuje nam tajanstveni put McShaneovog protagonista. Prepredeni prevarant regrutira Shadowa Moona (Ricky Whittle), bivšeg zatvorenika koji je trenutno u žalost radi smrti supruge, da mu bude tjelohranitelj.

Jezivi trailer za "American Gods" najavljuje krvave bitke

No, Mr. Wednesdey skriva svoj pravi identitet moćnog bivšeg božanstva dok ovaj dvojac putuje kroz zemlju kako bi sastavili svoju novobogovsku vojsku.

Teaser također prikazuje neke uznemirujuće scene: krvave plaže, kišu koja se slijeva po mrtvacima, jezive prostore i ženu koja izgleda kao zombi, a dok hoda mirnom ulicom pod rukom nosi svoju odrezanu drugu ruku.

Osim spomenutog dvojca u seriji će se naći i Gillian Anderson, Orlando Jones, Crispen Glover i Emily Browning. Prva epizoda stiže 30. travnja.

M.M.K.

Jezivi trailer za


Izvor: mojtv.hr

Jezivi trailer za
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...