Harrison Ford nije jedini glumac iz originalnog Blade Runnera koji će se vratiti i u ovogodišnjem nastavku Blade Runner 2049 redatelja Denisa Villeneuvea. Edward James Olmos je otkrio kako će se i Gaff, Istrebljivač koji radi za losanđelesku policiju i ima neobičan Edward James Olmos se vraća u novom "Blade Runneru" ulični govor, također vratiti u novom filmu.

Olmos je u razgovoru za The Trend rekao kako ne može o tome pričati, kako ne smije ništa otkriti no da će se njegov lik vratiti u filmu koji predvodi Ryan Gosling te da će njegova uloga biti mala, ali značajna u cjelokupnoj priči.

"Ne radi se o Gaffu, već o nekome tko će pokušati saznati određene stvari o nama iz tog vremena.", objasnio je glumac. "Moja uloga je kao i u originalnom filmu - tada sam imao samo četiri scene, u ovom imam samo jednu. No ipak, to je jedna značajna mala scena."

To bi moglo značiti da Goslingov lik neće biti u potrazi samo za Fordovim Deckardom već bi iz za sada nepoznatih razloga, mogao tragati za svim bivšim Istrebljivačima. Ili je Gaff taj koji zna o Deckardu više no što se dalo naslutiti u originalnom filmu.

Koja će biti njegova uloga u novoj priči otkrit ćemo 6. listopada kada Blade Runner 2049 stigne u kina.

M.M.K.

Edward James Olmos se vraća u novom


Izvor: mojtv.hr

Edward James Olmos se vraća u novom
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...