Warner Bros. trenutno pokušava saznati ima li još života u Matrixu, nakon tri revolucionarna filma, koje su napisale i režirale sada sestre Lana i Lilly Wachowski, a nekoć braća Andy i Larry. Prvi film izašao je 1999. godine nakon čega su slijedila još dva nastavka 2003.

Trenutno je ideja u istraživačkoj fazi te nije poznato hoće li sestre Wachowski ili bilo tko od originalne glumačke postave biti dio potencijalnog projekta. Za sada studio tek planira okupiti trust scenarističkih mozgova da osmisle najbolji način kako oživjeti franšizu.

Jeste li spremni za još "Matrixa"?

Na pitanje zašto se uopće upuštati u takav projekt odogovor je vrlo jasan: originalna trilogija zaradila je preko 1.6 milijarde dolara diljem svijeta. Originalni film Matrix izašao je 1999. godine i donio je potpuno novu dimenziju akcije na ekrane. Nastavak Matrix reloaded imao je najveći financijski uspjeh sa više od 740 milijuna dolara zarade, dok posljednji film, Matrix revolutions, nije bio ni do koljena svom prethodniku, ali je i dalje zarada bila više no zadovoljavajuća sa 427 milijuna dolara.

Zvijezde originalnih filmova Keanu Reeves i Laurence Fishburne nedavno su zajedno glumili u filmu John Wick 2, no još nije poznato postoji li šansa da još jednom postanu Neo i Morpheus.

M.M.K.

Jeste li spremni za još


Izvor: mojtv.hr

Jeste li spremni za još
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...