Do jučer smo mislili da će glavna priča novog filma o Gruu i Malcima biti o bivšoj dječjoj zvijezdi Balthazaru Brattu koji je opsjednut likom kojeg je glumio u djetinjstvu. Novi trailer nam daje potpuno novi kut priče: upoznajte Gruovog brata blizanca: Drua!

Saznajte veliku Gruovu obiteljsku tajnu u novom traileru za "Despicable Me 3"

Steve Carell se vraća kao Gru (i Dru) dok je njegovom dosad najvećem neprijatelju Balthazaru glas posudio Trey Parker. U novoj avanturi Balthazar, opsjednut likom kojeg je glumio kad je bio dijete, će se pokazati kao najgori negativac dosad. Uz to, bit će otkrivena velika Gruova tajna: on ima brata blizanca koji je u potpunosti drugačiji od njega, bilo izgledom, bilo ponašanjem! Iako je Gru postao pozitivac, Dru će ga nagovoriti na posljednju pljačku...

Glasove su još posudili Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Dana Gaier, Nev Scharrel, Steve Coogan, Jenny Slate i Julie Andrews.

Despicable Me filmovi, kao i njihov spin-off Minions (Malci), su se pokazali kao pun pogodak za studio Universal i u kinima diljem svijeta su zaradili više od 2,6 milijarde dolara.

Despicable Me 3 je dobio službeni hrvatski naziv Kako je Gru postao dobar i u kina nam stiže 29. lipnja.

D.Ž.

Saznajte veliku Gruovu obiteljsku tajnu u novom traileru za


Izvor: mojtv.hr

Saznajte veliku Gruovu obiteljsku tajnu u novom traileru za
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...