Redatelj Lee Unkrich(Priča o igračkama 3) svakako nije prvi redatelj koji se pozabavio temom Dana mrtvih no svakako je prvi koji je u taj meksički blagdan unio malo Pixarove magije.

Prvi teaser za film Coco, koji u kina dolazi 22. studenog te ima isključivo latinoameričku glumačku postavu, otkriva nam glazbeni izlet kroz Zemlju mrtvih, koji predvodi mladi Anthony Gonzalez.

Prvi fantastični kadrovi otkrivaju nam priču o Miguelu (Gonzalez), čija opsjednutost glazbom je jača od zbunjujuće obiteljske zabrane bavljenja istom.

Pixar predstavio teaser trailer za "Coco"

Sanjajući da će jednoga dana postati poznati izvođač, mladi se dječak uputi na posljednje počivalište svog idola Ernesta de la Cruza (Benjamin Bratt), gdje posudi gitaru koja se nalazi iznad njegovog groba.

No, s obzirom da je Dan mrtvih (Dia de los Muertos), zbog svojih akcija Miguel završi u Zemlji mrtvih gdje će upoznati svoje pretke i otkriti misterij koji skriva njegova obitelj.

"Na kraju filma Priča o igračkama 3 imali smo taj jedan trenutak u kojem Jessie pusti glazbu, te čujemo Gipsy Kingse i španjolsku verziju pjesme You've Got a Friend in Me, što se sada čini kao svojevrsna najava ovog filma.", rekao je redatelj i dodao: "Onog dana kad je John Lasseter pristao na ovaj film osjetio sam neobjašnjivo olakšanje jer sam znao da radimo nešto potpuno drugačije, nešto što nikada nismo radili u ovom studiju."

M.M.K.

Pixar predstavio teaser trailer za


Izvor: mojtv.hr

Pixar predstavio teaser trailer za
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...