Stigao je novi video za nove Transformere i donosi robote, eksplozije, jednu hrabru djevojčicu i glavnog junaka Marka Wahlberga!

Michael Bay nam donosi peti film o Transformerima koji dolazi s naslovom Transformers: The Last Knight (službeni hrvatski prijevod glasi Transformers: Posljednji vitez) koji bi prema Bayevim riječima trebao biti zadnji, barem što se tiče njegove uloge redatelja. Paramount nas je na Kids Choice Awards počastio novim trailerom koji donosi dosad neviđene scene, a radnju nam predstavlja spomenuta djevojčica koja je zamišljena kao uzor svojim vršnjakinjama.

Roboti, Autoboti, Dinoboti u novom videu za "Transformers: The Last Knight"

Mnogi fanovi se nadaju da će ovim, potencijalno posljednjim Bayevim filmom konačno dobiti film kakav cijelo vrijeme priželjkuju. U ovom filmu su ljudi i Transformeri u ratu, Optimusa Primea nema. Ključ za spašavanje života na Zemlji leži u skrivenoj prošlosti kad su se Transformeri nalazili na Zemlji. Spašavanje planeta pada u ruke neobične ekipe: to su Cade Yeager (Mark Wahlberg), Autobot Bumblebee, engleski lord (Sir Anthony Hopkins) i profesorica s Oxforda (Laura Haddock). Legenda o Autobotima i Decepticonima, legenda o kralju Arthuru i Camelotu, Dinoboti garantiraju još jedan nezaboravan film.

U ostalim ulogama su Isabela Moner, Josh Duhamel, John Turturro i Stanley Tucci.

Novi Transformeri u hrvatska kina stižu 22. lipnja.

D.Ž.

Roboti, Autoboti, Dinoboti u novom videu za


Izvor: mojtv.hr

Roboti, Autoboti, Dinoboti u novom videu za
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...