Novi nastavak iz popularne franšize Brzi i žestoki stavit će omiljenu ekipu u najveću kušnju dosad!

Iz Universala stiže vjerojatno zadnji trailer za film Brzi i žestoki 8 koji nam u kina stiže sljedeći mjesec. Novi trailer donosi dosad neviđene scene i otkriva da bi ovaj nastavak mogao biti najnapetiji ikad!

Novi nabrijani trailer za "Brze i žestoke 8"

Dom Toretto (Vin Diesel) je u ovom nastavku stavljen u situaciju bez izlaza kad ga tajanstvena manipulatorica Cipher (Charlize Theron) ucijeni da joj mora pomoći u napadu na stanovnike New Yorka. Dom napušta svoju obitelj, prijatelje i saveznike i vraća se životu kriminalca, ali kako kaže u traileru samo zato što nije imao izbora... o čemu se točno radi, saznat ćemo uskoro.

Novi nastavak je režirao F. Gary Gray, a glumačku ekipu čine uz Diesela i Theron čine Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Eva Mendes, Elsa Pataky, Lucas Black, Nathalie Emmanuel, Kurt Russell, Kristofer Hivju, Scott Eastwood i Helen Mirren.

Brzi i žestoki 8 će hrvatsku premijeru imati za malo više od mjesec dana, 13. travnja. Brzi i žestoki 9 i 10 su planirani za travanj 2019., odnosno 2021. godine.

D.Ž.

Novi nabrijani trailer za


Izvor: mojtv.hr

Novi nabrijani trailer za
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...