Foto: PR Photos, Instagram

Do sada je bilo dosta rasprava i nagađanja tko bi mogao preuzeti ulogu Domino u nastavku Deadpoola. Već mjesecima se spominju razna imena, a navodno je Janelle Monáe, koja je glumila u oskarovskim filmovima Moonlight i Hidden Figures, bila najizglednija kandidatkinja za tu ulogu. Do sada.

Naslovni glumac i producent filma Deadpool Ryan Reynolds iskoristio je društvene mreže kako bi objavio tko će preuzeti tu ulogu. Prvo je objavio sliku domino pločica, na kojima je bilo ispisano ime glumice Zazie Beetz, a nakon toga i naslovnicu jednog stripa o Deadpoolu, na kojem je stavljena glava spomenute glumice.

Zazie Beetz postaje Domino

Zazie Beetz je mlada glumica, rođena u Njemačkoj, tek na početku svoje karijere, najpoznatija po ulozi u seriji Atlanta.

Domino/Neena Thurman je mutantica, plaćenica i članica X-Forcea, mutantske superekipe koja se često hvali kako je Deadpool dio njihove ekipe (film o njima navodno je također u pripremi). Domino je stvorio pisac stripova Rob Liefeld, a njene sposobnosti uključuju podsvjesno telekinetičko manipuliranje vjerojatnošću, radi čega je izvrstan strijelac i borac koji može kontrolirali sve što vidi, kao recimo metke. No, njena sposobnost radi samo ako je ona u pokretu. Moćna je, ali ipak nije nepovrediva.

Kako će se Zazie snaći u toj ulozi saznat ćemo u ožujku sljedeće godine, kada Deadpool 2 stigne u kina.

M.M.K.

Izvor: mojtv.hr Zazie Beetz postaje Domino
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...