Nije baš sto posto sigurno da postoje ljudi koji zaista žele znati baš sve detalje o tome otkuda su stigli alieni koje smo upoznaili prije skoro 40 godina u filmu Alien: Osmi putnik. Kao i sa svim najboljim horor čudovištima, tajanstvenost oko njihova podrijetla daje im dodatnu dozu jezivosti.

No, Ridley Scott očito smatra kako svijet mora znati kako i zašto su ksenomorfi postali to što jesu, a u tome će mu pomoći njegov nadolazeći film Alien: Covenant, drugi nastavak originala iz 1979. godine, koji će ući dublje u priče tih bića. No, Scott je spreman nastaviti priču i dalje.

Ridley Scott ima velike planove za "Aliena"

U nedavnom razgovoru je priznao kako mu je toliko zanimljiva ta fantastika njegovog znanstveno-fantastičnog serijala, koji je oživio 2012. filmom Prometej, da je spreman nastaviti istraživati tu priču još neko vrijeme.

"Ako zaista želite franšizu, ja mogu napraviti još šest filmova.", izjavio je redatelj. "Neću ponovno odustati od toga. Nema šanse."

Još šest filmova zvuči poprilično ambiciozno za 79-godišnjeg redatelja no on je već spreman za sljedeće poglavlje u franšizi, a novi film bi već sljedeće godine mogao početi s produkcijom: "Morate pretpostaviti određeni uspjeh i biti spremni. Ne želite dvogodišnju pauzu. Stoga ću biti spreman za dalje već sljedeće godine."

Kakva je budućnost franšize Alien saznat ćemo nakon što Alien: Covenant, sa Katherine Waterston, Michaelom Fassbenderom, Billyjem Crudupom, Dannyjem McBrideom i Jamesom Francom, stigne u kina, nakon 19. svibnja.

M.M.K.

Ridley Scott ima velike planove za


Izvor: mojtv.hr

Ridley Scott ima velike planove za
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...