Foto: PR Photos

Lars von Trier ima novi projekt: triler The House That Jack Built, a Uma Thurman stiže kao najnovije glumačko pojačanje, saznaje Variety.

Uma Thurman najnovije glumačko pojačanje u novom filmu Larsa von Triera

Mnogi nestrpljivo očekuju novi film danskog filmaša koji donosi priču o inteligentnom serijskom ubojici Jacku kojeg pratimo tijekom 12 godina kroz ubojstva koja je počinio koja su ga odredila kao osobu. U ulozi Jacka ćemo gledati Matta Dillona.

Projektu se, uz Thurman, pridružila i Siobhan Fallon Hogan, a obje su s von Trierom već surađivale: Thurman na kontroverznom filmu Nimfomanka, a Hogan na Ples u tami i Dogville. Od ostalih poznatih glumaca na projektu su Bruno Ganz, Riley Keough i Sofie Gråbøl.

Louise Vesth, jedna od producentica filma, otkrila je da se von Trier već ranije nadao da će Thurman pristati ponovno raditi s njim jer je bio oduševljen njihovom prošlom suradnjom. Za Hogan je također već imao spremnu ulogu i samo je čekao njezin pristanak.

Snimanje filma bi trebalo započeti u ožujku u Trollhättanu u Švedskoj i nastaviti se u Kopenhagenu u Danskoj tijekom svibnja. Premijera trilera The House That Jack Built se očekuje sljedeće godine.

D.Ž.

Izvor: mojtv.hr Uma Thurman najnovije glumačko pojačanje u novom filmu Larsa von Triera
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...