Za nadolazeći film Thor: Ragnarok, Marvelov Kevin Feige rekao je kako je bitno da izbjegnu "trilogijitis" - stanje lijene inercije koje može pogoditi franšizu u trećem dijelu. Kao takav, film iskorištava priliku za novi početak sa neočekivanom lokacijom - ovoga puta radi se o udaljenom planetu Sakaar - i uzbudljivim novim negativcem u obliku Cate Blanchett u ulozi Hele, boginje smrti.

Uz spomenuto, i sami ton filma navodno je promijenjen, a glavni glumac Chris Hemsworth to pripisuje "šašavom i pomaknutom smislu za humor" redatelja Taike Waititija. No, još jedna velika promjena otkrivena je danas: Thor ima novu frizuru!

Thor ima novu frizuru!Klik na sliku za galeriju

Entertainment Weekly otkriva kako u ovome filmu nalazimo nordičkog boga protjeranog (za što je kriva Hela) u svijet gdje je prisiljen postati gladijator, u području u kojem je dosta drugih supermoćnih bića. Tamo se mora boriti protiv svog starog prijatelja Hulka (Mark Ruffalo) te će se udružiti sa Valkyrie (Tessa Thompson), njegovom saveznicom sa Asgarda.

Još jedna stvar koja svakako nedostaje na ovim slikama jest Thorov drugi zaštitni znak - njegov čekić Mjolnir. Nije poznato gdje se on zagubio no svakako ćemo sve saznati 3. studenog kada Thor: Ragnarok stiže u kina.

M.M.K.

Izvor: mojtv.hr Thor ima novu frizuru!
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...