Ryan Reynolds vraća se kao superjunak Deadpool, koji se ne može pohvaliti sa pretjerano pristojnim jezikom, a predstavio nam se u kratkom filmiću koji najavljuje nastavak prošlogodišnjeg superjunačkog filma.

Teaser pod naslovom Niti jedno dobro djelo objavio je Reynolds ovoga vikenda na svom YouTube kanalu, a trenunto se prikazuje i u kinima prije projekcije filma Logan. Deadpool u filmiću koristi priliku za ismijavanje lika Hugha Jackmana, pomoću lošeg pokušaja imitiranje Jackmanovog australskog naglaska.

Deadpool ismijava Logana i Supermana

Na meti se našao i Superman. Deadpoolov alter ego Wade Wilson pokušava iskoristiti telefonsku govornicu da se presvuče u svoje odijelo nakon što svjedoči pokušaju pljačke. Nažalost, treba mu dosta vremena za oblačenje u skučenoj govornici i do trena kad je on spreman pljačkaš već ubije žrtvu. Veliki Marvelov Stan Lee također se na kratko pojavljuje.

Filmić nas podsjeća na apsurdni stil humora iz originalnog filma, koji je izašao prošle godine te zaradio 783 milijuna dolara, postavši najunosniji film u povijesti sa oznakom R. Nastavak se očekuje u ožujku 2018. godine. Scenarist filma Rhett Reese objavio je na svom Twitteru kako objavljeni filmić nije bio namijenjen kao trailer za nastavaka te da se ta scena neće pojaviti u filmu.

M.M.K.

Deadpool ismijava Logana i Supermana


Izvor: mojtv.hr

Deadpool ismijava Logana i Supermana
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...