Foto: PR Photos

Američki Fox je navodno odustao od remakea BBC-jeve britanske policijske drama Luther zbog problema oko pronalaska zamjene za glavnu zvijezdu, Idrisa Elbu.

Američka verzija "Luthera" u problemima

Broadcast Now piše da je u završnim pregovorima za ulogu bio friški Oscarovac Mahershala Ali (Moonlight), ali zbog raznih komplikacija su odustali od serije.

Podsjetimo, u studenom 2014. godine je Fox od kreatora britanske serije Neila Crossa naručio scenarij za američku verziju koju je trebao producirati BBC Worldwide, ali sve je ovisilo o pronalasku glavne zvijezde koja bi adekvatno zamijenila zaštitni znak serije: Idrisa Elbu. Do današnjeg dana to se nije dogodilo što je na jučerašnjoj konferenciji u Jeruzalemu priznala jedna od šefica za Fox televizijsku grupu Dana Walden:

„Trenutno je malo zastrašujuće razmišljati o tome tko bi mogao glumiti Luthera u američkoj verziji kad američki gledatelji imaju priliku gledati originalnu seriju s Idrisom Elbom na Netflixu.“

U Foxu su razmišljali i o ženskom glavnom liku, no na kraju im se nijedna ideja nije u potpunosti svidjela tako da za sada ništa od američke verzije Luthera.

D.Ž.

Američka verzija


Izvor: mojtv.hr

Američka verzija
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...