Čini se da su svi pohrlili u kina pogledati zadnji Wolverine film s Hughom Jackmanom!

Unatoč oznaci R film Logan je već prvi vikend prikazivanja zaradio fantastičnih 85 milijuna dolara na američkom tržištu i još skoro 155 milijuna u ostatku svijeta (što je treće najbolje međunarodno otvaranje za studio 20th Century Fox), prema podacima s BoxOfficeMojo.

Logan tako ima bolji start od svog prethodnika iz 2013. godina The Wolverine koji je prvi vikend zaradio 53 milijuna dolara te od posljednjeg X-Men nastavka, Apocalypse (65 milijuna dolara). X-Men početak: Wolverine iz 2009. i Dani buduće prošlosti iz 2014. godine su zaradili 85 i 90 milijuna dolara.

"Logan" već prvi vikend osvojio kina!

Osim odlične gledanosti prvi vikend svakako vrijedi spomenuti i odlične ocjene publike te 93% na portalu Rotten Tomatoes i A- na CinemaScore.

Logan je studio koštao 97 milijuna dolara i ponovno je spojio Hugha Jackmana i redatelja Jamesa Mangolda koji su surađivali na spomenutom nastavku iz 2013. godine. Jackman se u ulozi Wolverinea našao u čak devet filmova u skoro dva desetljeća, a već je nekoliko puta izjavio da je spreman konačno oprostiti se od te uloge. Ovaj film donosi nešto mračniji pogled na blisku budućnost. Logan i profesor Charles Xavier (Patrick Stewart) moraju se nositi s nestankom X-Mena, korporacijskim vođom Nathanielom Essexom koji vodi svijet u propast, Loganovim gubitkom moći samoregeneracije i Xavierovom bolesti.

Film Logan od 2. ožujka igra i u hrvatskim kinima.

D.Ž.Izvor: mojtv.hr

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...