Kao trenutno najjači streaming servis Netflix se našao u poziciji kada stvaranje visokobudžetnih filmova i nije neki problem. Tako Will Smith predvodi njihov film Bright, a Brad Pitt War Machine. Danas smo dobili trailer za njihov najnoviji uradak - Sand Castle.

Smješten u Irak, u 2003. godinu, film Sand Castle prati grupu američkih vojnika u ranim danima invazije Iraka. Svjedok vrućine i horora je neiskusan vojnik Matt Ocre (Hoult), koji zajedno sa nekoliko svojih suboraca ima naredbu popraviti vodenu stanicu oštećenu u američkom bombardiranju.

"Sand Castle" - novi Netflixov ratni film

Ocre uskoro otkriva da u atmosferi gdje ogorčenost i gnjev rastu, pokušaj osvajanja naklonosti lokalaca nije tako bezazlen zadatak. Ovdje, na ulicama, trgovima i u školama, on otkriva koja je prava cijena rata.

Glumačku ekipu predvodi Nicholas Hoult, a uz njega se nalaze Henry Cavill i Logan Marshall-Green. Scenarij potpisuje Chris Roessner, koji je bio nadahnut vlastitim iskustvima u Iraku, a film je opisan kao "iskren i pošten prikaz Drugog zaljevskog rata iz perspektive američkih vojnika".

Redateljsku palicu drži brazilski redatelj Fernando Coimbra, a film će na Netflixu biti dostupan 21. travnja 2017. godine.

M.M.K.Izvor: mojtv.hr

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...