Za devet dana u hrvatska kina stiže Kong: Otok lubanja (Kong: Skull Island) pa je prigodno objavljen još jedan trailer koji donosi dosad neviđene scene, više čudovišta i više akcije. Posebno valja spomenuti više prikaza borbe Konga protiv Skullcrawlera.

King Kong se tako vraća u još jednom reboot-u, a ovaj put se nalazi u istom svijetu kao i remakeGodzille tako da ćemo 2020. godine gledati sraz dvaju čudovišta u filmu jednostavnog naziva Godzila vs. Kong.

Zadnji trailer za "Kong: Otok lubanja" koji u kina stiže 9.3.

Baš kao što je nova Godzilla poslužila kao uvod u priču o tom čudovištu, ovaj film nas vodi na Otok lubanja i upoznaje s King Kongom i ostalim čudovištima. Radnja je smještena u 1970-e godine i prati skupinu istraživača koje je okupila avantura na nepoznatom i neistraženom otoku u Tihom oceanu. Ono što će otkriti nisu mogli ni sanjati…

U glavnim ulogama su Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson, John Goodman, John C. Reilly, Toby Kebbell, John Ortiz, Thomas Mann, Corey Hawkins, Jason Mitchell, Shea Whigham, Eugene Cordero i Marc Evan Jackson. Režiju potpisuje Jordan Vogt-Roberts, a scenarij Dan Gilroy i Max Borenstein (napisao je scenarij i za Godzillu iz 2014. godine).

Kong: Otok lubanja u hrvatska kina stiže u četvrtak, 9. ožujka.

D.Ž.

Zadnji trailer za


Izvor: mojtv.hr

Zadnji trailer za
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...