Netflix je objavio prvi teaser trailer za svoj nadolazeći originalni film Bright. Will Smith predvodi glumačku ekipu kao losanđeleski policajac koji postaje partner sa prvim policajcem koji je Ork, kojeg glumi Joel Edgerton. Njihova je misija zaštiti moćan čarobni štap koji svi žele. Noomi Rapace, Edgar Ramirez, Ike Barinholtz i Kenneth Choi također glume.

Redateljsku palicu filma preuzeo je David Ayer, koji je režirao prošlogodišnji Odred otpisanih. Scenarij za fantastičan triler potpisuje Max Landis, a film je smješten u novi svijet gdje ljudi žive uz mitska bića.

Ljudi, orci, vilenjaci, vile i Will Smith

Kratki teaser počinje sa Smithom koji se u svom policijskom vozilu vozi kroz grad, koji liči na policijsku državu. Video nam nakratko pokazuje i nekoliko fantastičnih bića, uključujući i Rapace, te Smitha sa hrđavim mačem. "Pretpostavljam da ovo neće dobro završiti.", govori Smith na kraju.

Sam teaser nam ne otkriva koja je šira priča ovog filma, koji je Netflix kupio za 3 milijuna dolara, nakon dvotjednog nadmetanja za njega. U projekt su uložili 90 milijuna dolara, a je li im se tolika investicija isplatila otkrit ćemo u prosincu, kada se očekuje izlazak filma.

M.M.K.

Ljudi, orci, vilenjaci, vile i Will Smith


Izvor: mojtv.hr

Ljudi, orci, vilenjaci, vile i Will Smith
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...