Annapurna Pictures udružili su se sa produkcijskom tvrtkom Team Downey koju predvode Susan i Robert Downey Jr. kako bi napravili još neimenovani film temeljen na epizodi Man of the People sa podcasta Reply All Gimlet Medije.

Reply Allje podcast koji se bavi pričama o tome kako ljudi oblikuju tehnologiju, ali i kako tehnologija oblikuje ljude. Epizoda Man of the People, koja će dobiti svoje uprizorenje, objavljena je 19. siječnja.

Robert Downey Jr. u filmu "Man of the People"

Podcast je donio istinitu priču o šarlatanu dr. Johnu Brinkleyu koji je pomoću prijevare došao do slave i bogatstva, koristeći lažne lijekove, populizam i najnoviju tehnologiju tog vremena: radio. Kako je Brinkleyeva slava rasla tako je privukao pažnju dr. Morrisa Fishbeina, uredinka Američke medicinske udruge koji je krenuo u desetljeće dugu misiju razotkrivanja njegovih varki.

Film će režirati Richard Linklater, redatelj sa 5 nominacija za Oskar - za filmove Prije sumraka, Prije ponoći i Odrastanje, a jednu od uloga, vrlo vjerojatno onu glavnu, će preuzeti Robert Downey Jr. Ostali detalji vezani za produkciju filma još nisu poznati.

M.M.K.

Izvor: mojtv.hr Robert Downey Jr. u filmu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...