Foto: PR Photos

ABC priprema dokumentarac o princezi Diani ABC i časopis People su dogovorili suradnju za snimanje dokumentarnog filma koji će obilježiti 20 godina od tragične smrti princeze Diane, piše Variety.

Zasad neimenovani dokumentarac će ukupno trajati četiri sata, a bit će prikazan u dva dijela u kolovozu s tim da u ABC-ju još ne znaju točan datum.

Podsjetimo, princeza Diana je preminula 31. kolovoza 1997. godine sa samo 36 godina u tragičnoj automobilskoj nesreći u Parizu. Glavni cilj dokumentarnog filma jest predstaviti Princezu od Walesa, majku princa Williama i princa Harry novim generacijama te preispitati njezino naslijeđe.

Princeza Diana je bila čak 57 puta na naslovnici časopisa People što je mnogo više nego ijedna osoba u povijesti tog časopisa.

„I 20 godina nakon njezine smrti naslijeđe princeze Diane ima utjecaja u svijetu. Naš specijal će joj odati počast i prisjetiti se sveg dobrog što je učinila u svom kratkom životu. Naši partneri u časopisu People su savršeni suradnici za ovu priču jer su detaljno izvještavali o njoj tijekom godina“, objasnio je viši potpredsjednik ABC-ja za specijale Robert Mills.

D.Ž.

Izvor: mojtv.hr ABC priprema dokumentarac o princezi Diani
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...