Marvel je objavio video sa snimanja novih Osvetnika (Avengers: Infinity War) koji je vrlo brzo skupio čak 2 milijuna pogleda!

Nakon što je u petak potvrđeno da će se u novim Osvetnicima naći i Spider-Man (Tom Holland) vrlo brzo je stigao video u kojem možemo vidjeti njega, Iron Mana (Robert Downey Jr.) i Star Lorda (Chris Pratt). Iako su fanovi očekivali da će se u novim Osvetnicima okupiti praktički svi iz Marvelovog svijeta svejedno je prilično uzbudljivo vidjeti ovu trojicu na okupu.

Video sa snimanja novih "Osvetnika"

Video uključuje scene iz prošlih filmova o Osvetnicima, razgovor sa šefom Marvela Kevinom Feigeom (koji je već ranije obećao da će u ovom filmu Osvetnici susresti Čuvare galaksije), redateljima Joeom i Anthonyjem Russom i neke ideje za novi film. Možete vidjeti i koliko će otprilike biti velik i opak negativac Thanos (glas Josha Brolina) i fora trenutka kad se Thor (Chris Hemsworth) udružuje s Rocket Raccoonom (glas Bradleya Coopera).

Točna radnja novih Osvetnika još nije poznata, jedino se zna da je spomenuti Thanos glavni negativac. Fanovi vjeruju da će se prema stripovima radnja fokusirati na njegov pokušaj da skupi infinity gems što bi mu dalo kontrolu nad životom i smrti u cijelom svemiru.

Snimanje je počelo 23. siječnja, a Avengers: Infinity War se u američkim kinima očekuju 4. svibnja 2018. godine. Datum za Hrvatsku još nije poznat.

D.Ž.

Video sa snimanja novih


Izvor: mojtv.hr

Video sa snimanja novih
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...