Colin Farrell, Nicole Kidman, Kirsten Dunst i Elle Fanning glume u opčinjavajućem novom filmu Sofie Coppole The Beguiled, remaku južnjačkog gotičkog filma Opčinjen iz 1971. godine u kojem je glavnu ulogu imao Clint Eastwood.

Film je Coppola djelomično temeljila na romanu Thomasa Cullinana, smještenom u Virginiju 1864. godine, u školu za djevojčice.

Napeta prva najava za novi film Sofie Coppole

Posljednje bitke Građanskoga rata odvijaju se negdje daleko od škole gospođice Marthe Farnsworth, internata za mlade djevojke. One su izolirane od nasilja dok ne pronađu ranjenog vojnika (Farrella) u obližnoj šumi. I dok se on oporavlja od ozljede započinje aferu sa barem dvije djevojke iz škole (Fanning i Dunst).

U razgovoru o filmu Coppola je rekla kako planira prebaciti priču sa perspektive ranjenog vojnika na perspektivu žena u školi. "Srž priče jest u dinamici između grupe žena koje moraju biti na istom mjestu, a zatim i u promjenama moći između muškarca i žena. Za mene je to dosta univerzalno, ali je smješteno u obu egzotičnu južnjačku okolinu."

Izlazak filma The Beguiled očekujemo 21. lipnja.

M.M.K.

Napeta prva najava za novi film Sofie Coppole


Izvor: mojtv.hr

Napeta prva najava za novi film Sofie Coppole
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...