Studio Paramount je odlučio odustati od reboot-a klasičnog horor serijala Petak 13. (Friday the 13th) koji je već nekoliko godina u pripremi i za koji je Aaron Guzikowski napisao scenarij, saznaje Variety.

Paramount otkazao reboot filma "Petak 13." Reboot je trebao na proljeće početi sa snimanjem i doći u kina krajem godine, 13. listopada, a da termin ne propadne na taj datum su stavili novi film mother! s Jennifer Lawrence. Iz studija nisu dali konkretan razlog odustajanja, ali nekoliko izvora je otkrilo da ih postoji nekoliko: previsok budžet (21 milijun dolara), razočarenje premijerom horora Krug 3 (zarada od samo 13 milijuna dolara prvi vikend prikazivanja u SAD-u) i filmska prava koja dijele sa studijem New Line Cinema.

Podsjetimo, u New Line-u o reboot-u razmišljaju od 2007. godine, a kako je Paramount imao još neka prava na franšizu bilo je upitno hoće li New Line uopće moći koristiti naziv i bilo što iz originala. Paramount se uključio u projekt, no čini se da ipak ništa od dogovora i reboot-a, barem zasad.

Novi film je trebao biti 13. film u franšizi s tim da je original izašao 1980. godine, a posljednji nastavak smo gledali 2009. godine.

D.Ž.

Paramount otkazao reboot filma


Izvor: mojtv.hr

Paramount otkazao reboot filma
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...