Kako izgleda Alicia Vikander kao Lara Croft?

Prošlo je tek dva tjedna otkako je počela produkcija nove verzije filma Tomb Raider tako da do sada nismo imali prilike vidjeti puno vezano uz reboot no danas su nam stigle prve slike koje otkrivaju Aliciju Vikander u naslovnoj ulozi.

Nije poznato o kojoj se točno sceni radi, ali vidimo da su ruke glavne glumice vezane pa možemo pretpostaviti da je u pitanju pokušaj bijega od glavnog zlikovca, kojeg glumi Walton Goggins, iako ga nema na objavljenim slikama. Glumac je svog lika objasnio kao "zbunjenog i ljutog i očajnog", dodajući kako postoje stvarni razlozi iza njegovog antagonizma, koji su dosta neočekivani.

I dok je vrlo malo poznato o samoj radnji novog filma, dobili smo potvrdu kako se reboot temelji na Square Enix rebootu video igre, koja je izašla 2013., sa pričom koja navodno slijedi mladu Laru Croft u potrazi za vlastitim ocem. Njenog oca utjelovit će Dominic West, koji je u video igrama i arheolog i aristokrat. Ovaj bi se film navodno trebao fokusirati na Larin pokušaj da završi očevo istraživanje i razotkrije drevne tajne kako bi skinula ljagu s njegova imena.

Roar Uthaug se primio redateljske palicem, a film se radi prema scenariju kojeg potpisuje Geneva Robertson-Dworet. Film se u kinima očekuje 16. ožujka 2018. godine.

M.M.K.

Izvor: mojtv.hr Kako izgleda Alicia Vikander kao Lara Croft?
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...