Film Podvojen redatelja M. Night Shyamalana sa prikazivanjem je počeo 20. siječnja i kroz ova se tri tjedna neprestano nalazi na vrhu ljestvice zarade. Film je rađen sa budžetom od samo 9 milijuna dolara, a već sad je po zaradi prešao 140 milijuna. Osim toga i kritičari i publika imaju samo riječi hvale za novi Shyamalanov film.

Neočekivani uspjeh potaknuo je Shyamalana da otkrije kako je spreman i za nastavak. Na svom Twitteru je objavio: "Imam 11 stranica skice za svoj novi film. Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali ako ste gledali Podvojen...".

M. Night Shyamalan sprema nastavak filma "Podvojen"

Shyamalan je već prije spominjao kako je Podvojen zapravo drugi dio trilogije koja je počela 2000. godine filmom Neslomljivi, te se u filmu nalaze i neke poveznice, stoga je samo bilo pitanje vremena kada će najaviti kako sprema završetak trilogije.

Podvojen je priča o muškarcu, kojeg utjelovljuje James McAvoy, koji u sebi ima podjelu i to na čak 23 različite osobnosti. Jedna od tih osobnosti otme tri djevojke i zatvori ih u mračnom podrumu. Jedna od djevojaka (Anya Taylor-Joy) učinit će sve da nađe onu jednu ličnost koja bi im mogla pomoći da pobjegnu.

Film Podvojen još stignete pogledati jer se trenutno prikazuje i u našim kinima.

M.M.K.

M. Night Shyamalan sprema nastavak filma


Izvor: mojtv.hr

M. Night Shyamalan sprema nastavak filma
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...