Posljednji puta smo vidjeli Jacka Sparrowa (Johnny Depp) prije skoro šest godina u filmu Pirati s Kariba: Nepoznate plime, u nastavku uspješne franšize koji nije bio pretjerano dobro prihvaćen, ali je svejedno zaradio preko milijardu dolara, postavši zadnji pravi Deppov hit film.

Lik Jacka Sparrowa nismo imali prilike vidjeti u prvom traileru, koji je stigao u listopadu, ali nam je tada predstavljen novi lik: kapetan Salazar, kojeg utjelovljuje Javier Bardem. Salazar je mrtav pirat koji se nalazi u potrazi za svojim starim neprijateljem Sparrowom.

Jack Sparrow se vratio

Nakon što Salazar i njegova posada duhova pirata pobjegne iz Đavoljeg trokuta, plan im je ubiti svakog živog pirata koji je na moru. Sparrow zna kako ubiti već mrtvog čovjeka i ovoga bi to puta moga učiniti uz pomoć Posejdonovog trozupca, koji mu daje moć da kontrolira more.

Pod redateljskom palicom Espena Sandberga i Joachima Rønninga u novom će se nastavku vratiti Orlando Bloom kao Will Turner, Geoffrey Rush kao Barbossa, Kevin R. McNally kao Joshamee Gibbs te Stephen Graham kao Scrum. Njima se pridružuju Kaya Scodelario, Brenton Thwaites i Golshifteh Farahani.

Film Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales u kina stiže krajem svibnja.

M.M.K.

Jack Sparrow se vratio


Izvor: mojtv.hr

Jack Sparrow se vratio
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...