Istraga koju je provela The American Humane organizacija pokazala je da na snimanju filma A Dog's Purpose nije bilo maltretiranja životinja i da je kontroverzni video koji je bio pušten u javnost stavljen kako bi se naštetilo filmu, prenosi The Hollywood Reporter.

Organizacija je prenijela da je provedena istraga koju je predvodio neovisni stručnjak za okrutnost nad životinjama koji je zaključio da su na setu bile omogućene sve sigurnosne mjere te da niti jedna životinja nije zadobila niti jednu ozljedu pri snimanju scena.

"A Dog's Purpose": istraga otkrila da nije bilo maltretiranja životinja

Istraga je otvorena nakon kontroverznog videa u kojem se može vidjeti kako prestravljenog njemačkog ovčara tjeraju u uzburkanu vodu. Organizacija je nekoliko puta napomenula da je video netko namjerno stavio na internet kako bi zavarao publiku i umanjio uspjeh filma, što je djelomično i uspjelo.

A Dog's Purpose je u američkim kinima svoju premijeru imao prošli vikend i ostvario je solidan uspjeh: bio je drugi po prodanim ulaznicama taj vikend. Film je režirao Lasse Hallstrom, a u glavnoj ulozi se nalazi Dennis Quaid. Nije poznato hoće li se film prikazivati u našim kinima.

D.Ž.Izvor: mojtv.hr

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...