Akcijska avantura Izgubljeni grad Z (The Lost City of Z), snimljena prema istinitom događaju, sljedeći mjesec stiže u odabrana kina tako da je bilo vrijeme za novi poster i trailer.

U filmu redatelja Jamesa Graya nas čekaju poznata glumačka imena: Charlie Hunnam koji igra glavu ulogu britanskog istraživača Percyja Fawcetta, Sienna Miller, Robert Pattinson i Tom Holland.

Novi poster i trailer za "Izgubljeni grad Z"

Film se temelji na bestselleru Davida Granna i donosi nevjerojatnu, ali istinitu priču o avanturistu Fawcettu koji je otputovao u srce Amazone tijekom 1920-ih i pronašao dokaze o drevnoj civilizaciji koja je nekad živjela na tom području u takozvanom gradu Z. Fawcettu su se rugali svi znanstvenici, no on je ustrajao u svom istraživanju uz podršku predane supruge (Sienna Miller), sina (Tom Holland) i svog vjernog pomagača (Robert Pattinson) te se vratio u džunglu kako bi dokazao svoje tvrdnje. No, 1925. godine im se izgubio svaki trag...

Izgubljeni grad Z u Velikoj Britaniji počinje s prikazivanjem 24. ožujka, u SAD-u 14. travnja dok datum dok nas još nije poznat.

D.Ž.

Novi poster i trailer za


Izvor: mojtv.hr

Novi poster i trailer za
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...