Da, da, stiže Sharknado 5! Ian Ziering i Tara Reid su spremni reprizirati svoje uloge, a studiji Syfy i The Asylum su odobrili peti film u Sharknado serijalu, piše Variety!

Prisjetimo se: originalni Sharknado (kod nas prevedeno Vjetrovito s morskim psima) nam je stigao 2013. godine i donio sa sobom film o tornadu morskih pasa, jednostavno rečeno. Nakon što su napali Los Angeles uslijedio je Sharknado 2 u kojem su napali New York, a Sharknado 3 je donio mega tornado koji je poharao cijelu istočnu obalu od Washingtona do Floride.

Stiže "Sharknado 5" i poharat će cijeli svijet!

Taman kad ste pomislili da ste vidjeli sve došao je Sharknado 4 koji je napao pola svijeta i u kojem je Eiffelov toranj od siline tornada bio iščupan i pao je u Nijagarine slapove.

O čemu će onda biti riječ u petom filmu kad je većina Sjeverne Amerike već uništena? Fin Shepard (Ziering) i njegova obitelj opet moraju biti junaci dana jer morski psi prijete cijeloj Zemlji!

Sharknado 5 će se snimati u više od pet zemalja. Anthony C. Ferrante se peti put vraća kao redatelj, a scenarij je napisao Scotty Mullen. Film već ove godine očekujte na malim ekranima.

D.Ž.

Stiže


Izvor: mojtv.hr

Stiže
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...