Glumac Peter Capaldi odlučio je predati svoj sonični odvijač novom 13. Doktoru. BBC-jeva znanstveno-fantastična serija Doktor Who oprostit će se od Capaldija krajem ove godine nakon pune tri sezone.

"Osjećam da je vrijeme da krenem dalje.", rekao je jučer glumac. "Osjećam se tužno, volim seriju Doktor Who, to je izvrstan program za raditi. I ne mogu dovoljno nahvaliti ljude s kojima radim no ja sam uvijek bio takav da sam radio mnogo različitih stvari."

Peter Capaldi prestaje biti Doktor

Capaldi će sezonu koja s prikazivanjem kreće u proljeće odraditi do kraja te ćemo ga vidjeti i u ovogodišnjem božićnom specijalu kada će vjerojatno predati palicu novom Doktoru, koji još nije odabran, ali navodno već kruže neka imena koja uključuju glumce Bena Whishawa, Roryja Kinneara i Richarda Ayoadea no službenih potvrda za sada nema.

Osim Capaldiju ova će sezona biti posljednja i za showrunnera Stevena Moffata, glavnog scenarista i izvršnog producenta. "Kao i Peter suočena sam sa ostavljanjem najboljeg posla koji ću ikada imati, ali znajući da to radim u društvu najboljih i najpametnijih ljudi nekako je lakše podnijeti taj kraj."

Nova sezona s prikazivanjem kreće u travnju, točan datum još nije objavljen.

M.M.K.

Peter Capaldi prestaje biti Doktor


Izvor: mojtv.hr

Peter Capaldi prestaje biti Doktor
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...