Stigao je novi, ujedno i finalni trailer za Disneyevu nadolazeću igranu adaptaciju animiranog klasika Ljepotica i zvijer iz 1991. godine.

U igranoj verziji Emma Watson utjelovljuje Belle, mladu ženu koja odlazi u začarani dvorac kako bi spasila svog oca Mauricea (Kevin Kline), kojeg je zatočila Zvijer (Dan Stevens). U zamjenu za očevu slobodu Belle odlučuje ostati u dvorcu te polako počne buditi ljudskost u Zvijeri, koju je on odavno zakopao negdje duboko u sebi.

Bajkovit posljednji trailer za "Ljepoticu i zvijer"

Kao što se vidi u ovom novom, puno detaljnijem traileru, nova verzija će u grubo pratiti istu radnju kakvu je imao i animirani klasik. Čak smo dobili i novu verziju naslovne pjesme koju ovoga puta ne izvode Celine Dion i Peabo Bryson već mlade nade Ariana Grande i John Legend, iako će Celine Dion i ovoga puta sudjelovati na soundtracku, ali sa novom pjesmom.

Glumačku postavu imali smo prilike upoznati prošli tjedan preko postera likova, koje utjelovljuju Luke Evans, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Gugu Mbatha-Raw, Audra McDonald, Ian McKellen i Emma Thompson.

Pod redateljskom palicom Billa Condona film u kina stiže 17. ožujka.

M.M.K.

Bajkovit posljednji trailer za


Izvor: mojtv.hr

Bajkovit posljednji trailer za
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...