Foto: PR Photos

Ben Affleck je odlučio da će na novom filmu o Batmanu (The Batman) raditi samo kao glavni glumac i producent, dok će redateljsku palicu prepustiti nekom drugom, doznaje Variety.

Promjena plana: Ben Affleck neće režirati Batmana Do ove odluke su Affleck i Warner Bros. došli zajedno:

„Neki su likovi posebno važni milijunima diljem svijeta. Kako bih odglumio ovu ulogu treba mi fokus, strast i najbolje od mene. Postalo mi je jasno da ne mogu raditi oba posla, glumu i režiju, na nivou na kojem bih htio i zato sam u dogovoru sa studijem donio odluku da nađemo partnera u redateljskoj ulozi koji će surađivati sa mnom na ovom velikom filmu. Ništa se nije promijenilo, ostajem u ulozi Batmana, na filmu se i dalje radi, ali trenutno se traži novi redatelj“, rekao je u službenoj izjavi.

Potraga za novim redateljem već počinje, a navodno postoji lista s nekoliko imena među kojima je favorit Matt Reeves (Cloverfield, Planet majmuna: Revolucija).

Affleck je dovršio rad na filmu Justice League, u kojem također glumi Batmana, te koji u američka kina stiže 11. studenog i trenutno se priprema za snimanje Batmana ovo ljeto. On je napisao i scenarij s Geoffom Johnsom.

Još se ne zna kad bi točno The Batman mogao doći u kina.

D.Ž.

Izvor: mojtv.hr Promjena plana: Ben Affleck neće režirati Batmana
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...